Direktlänk till inlägg 12 april 2009

Recept på mossgraffiti

Av Rikard - 12 april 2009 17:43

SKAPA MOSSGRAFFITI


Grafitti behöver inte skapas med sprayfärg utan kan likaså vara organisk - som att spraya mossa!


Ingredienser:
> En eller två klumpar mossa (ungefär en liten näve)

> 5 dl kärnmjölk

> 5 dl vatten

> 1 tsk socker

>  En mixer

>  En behållare med lock

> Målarpensel


Gör såhär: Smula mossan i mixern - försök avlägsna eventuellt skräp. Tillsätt socker, kärnmjöl och vatten. Blanda på lägsta hastighet tills blandningen får samma konsistens som en milkshake (tillsätt mer vatten om det behövs). Måla eller spraya blandningen på stenar, stockar, krukor, stayer eller häll det direkt på marken där du vill att mossa ska växa.


Mossblandningen fungerar bäst om den hålls fuktig tills den har hunnit etablera sig och växa fast. Det bästa sättet är att fukta den med vatten från en sprayflaska två gånger i veckan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rikard - 2 juni 2009 20:34

När sommarenkänslorna ökar i anspråk följer skrivandet med. Ni skriver väl? Det gör jag i alla fall, på en novell som inte vill sluta knuffa och buffa innanför kraniet oavsett hur mycket annat jag har att göra. Och just nu är det ganska mycket. De ko...

Av Rikard - 20 maj 2009 12:16

     Om ungefär en timme sätter jag mig i förflyttning. Jag kommer att vara stilla 20 minuter på centralen, sen blir det rörelse non-stop i fem timmar. Det är inte tungt, för jag kommer att komma fram till en stad som jag knappt känner, som förhoppn...

Av Rikard - 19 maj 2009 19:58

      Vi författare vill skriva. För somliga är det svårt att inte göra det. Det tycks inte finnas någon begränsning för i hur många olika ordningar vi kan peta ihop ord på, trots besvärliga regler som "måste" följas. Ibland känns själva författarkon...

Av Rikard - 17 maj 2009 21:34

Förhoppningsvis har du drömmar. Kanske är det konstnärliga drömmar. Kanske, bara kanske, vill du ge ut en bok, en skiva eller en annan typ av samling av det du gjort. För övnings skull låtsas vi att den är klar.   Tänk dig nu att du går omkring i en ...

Av Rikard - 16 maj 2009 13:07

När jag var liten prenumererade jag på Kalle Anka & Co. Jag minns en serie där Kalle blev superkändis på att skriva böcker, efter att ha köpt en bok där alla världens klassikerromaner finns sammanfattade i en eller ett par meningar.  Det är ju inte s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se