Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

#57 Skicka flaskpost

Av Rikard - 10 maj 2009 22:43

Bra saker brukar hända när man lyssnar på Navid. Lyssna på Navid här. Som den skrivatlet du är kan du nog knåpa ihop något extra speciellt som någon kan hitta.


Jag skickade flaskpost för flera år sedan. Jag sitter och håller tummarna för ett svar. Flaskan var av glas och är troligen förlorad: använd en plastflaska. Och berätta för mig om du får svar!#57 Skicka flaskpost.

Tidsåtgång: Halvtimme

Nackdelar: Det kan vara nedskräpning. Du kanske inte får svar.

Fördelar: Det känns som att vara liten igen när man kastar iväg flaskan med det lilla brevet, eller släpper den från Angeredsbron. Du kan en brevvän utöver den du redan fått genom Brevrevolutionen

 
ANNONS
 
Momo

Momo

12 maj 2009 13:33

Någon skickade flaskpost genom dammarna i urkult. någon hittade den typ 100 meter efter. det är itne riktigt lika exotiskt som från en öde ö. men ibland får man svar!

http://www.momojord.se

 
help with ToK essay writing

help with ToK essay writing

3 oktober 2016 15:00

Why not to try. Are you sure this will work?

Anthony,
Manager at https://writersperhour.com

http://www.writersperhour.com/tok_essay

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rikard - 2 juni 2009 20:34

När sommarenkänslorna ökar i anspråk följer skrivandet med. Ni skriver väl? Det gör jag i alla fall, på en novell som inte vill sluta knuffa och buffa innanför kraniet oavsett hur mycket annat jag har att göra. Och just nu är det ganska mycket. De ko...

Av Rikard - 20 maj 2009 12:16

     Om ungefär en timme sätter jag mig i förflyttning. Jag kommer att vara stilla 20 minuter på centralen, sen blir det rörelse non-stop i fem timmar. Det är inte tungt, för jag kommer att komma fram till en stad som jag knappt känner, som förhoppn...

Av Rikard - 19 maj 2009 19:58

      Vi författare vill skriva. För somliga är det svårt att inte göra det. Det tycks inte finnas någon begränsning för i hur många olika ordningar vi kan peta ihop ord på, trots besvärliga regler som "måste" följas. Ibland känns själva författarkon...

Av Rikard - 17 maj 2009 21:34

Förhoppningsvis har du drömmar. Kanske är det konstnärliga drömmar. Kanske, bara kanske, vill du ge ut en bok, en skiva eller en annan typ av samling av det du gjort. För övnings skull låtsas vi att den är klar.   Tänk dig nu att du går omkring i en ...

Av Rikard - 16 maj 2009 13:07

När jag var liten prenumererade jag på Kalle Anka & Co. Jag minns en serie där Kalle blev superkändis på att skriva böcker, efter att ha köpt en bok där alla världens klassikerromaner finns sammanfattade i en eller ett par meningar.  Det är ju inte s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se